BioSan Hånddesinfektion

BioSan Hånddesinfektion

DKK 75,00

50ml pumpeflaske – BioSan Hånddesinfektionsskum til effektiv desinficering efter håndvask. Skummet er uden alkohol og andre skadelige stoffer.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Kraftig hånddesinficering, der dispenseres som en skum for at levere en kontrolleret applikation og for at forbedre effektiv spredning af produktet over hudoverfladen. Skummen indeholder didecyldimethylammonium chlorid og chlorhexidin gluconat som de aktive komponenter og er formuleret uden brug af alkohol for at være blidere mod huden.

Hånddesinficeringsskum fra BioSan er et pH neutralt produkt og har en bred kompatibilitet med materialer og stoffer, der opstår under normal anbefalet brug. Skummen er klassificeret som ikke farlig og er helt sikkert for hænderne. Produktet er IKKE brandfarligt og er 100% biologisk nedbrydeligt.

Lige nu fås BioSan Hånddesinfektion kun i 50ml pumpeflaske, men vi kan snart levere en dispenserløsning, både til bordopstilling og vægophæng. Flasken er til gengæld nem at have i bilen, tasken eller lommen og er tilmed tilladt at have med igennem sikkerhedsområder i lufthavne etc.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BioSan Hånddesinfektion”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *