Rengøring for private og erhverv 

Miljøvenlig Rengøring - Høj Kvalitet - Glade Medarbejdere

RENGØRING

Når Ren Zenit Rengøringsservice har opgaven, aftaler vi på forhånd hvilket niveau resultatet skal have. Og den aftale holder vi!

SERVICE

Foruden rengøring tilbyder vi også at udføre en række serviceydelser såsom indkøb, tøjvask og oprydning

PRODUKTER

Ren Zenit Rengøringsservice er officiel BioSan forhandler til private. Vi tilbyder Bæredygtige Rengøringsmidler, leveret til døren!

OM REN ZENIT RENGØRINGSSERVICE

Kvalitetsrengøring og
Bæredygtige Rengøringsmidler leveret til døren

Ren Zenit Rengøringsservice leverer stort set alle former for rengøringsydelser, til private, det offentlige og erhverv på Djursland.

Desuden tilbyder vi rengørings- og desinfektionsmidler, leveret direkte til din dør i hele Norddjurs kommune. Til resten af landet sender vi fra dag til dag.

FÅ TILBUD HER
Ren Zenit filosofien

Forebyggende Vedligehold!

Rengøring handler ikke kun om at kunne fjerne mest muligt snavs på kortest mulig tid! Det handler også om at man med en fornuftig rengøringsplan og rettiddig omhu, forebygger bygningers og inventars slittage og forfald.

Det samme gør sig gældende i forhold til vore medarbejdere, som vi elsker og som vi ønsker at passe godt på og beholde i mange år fremover. Derfor sætter vi medarbejderen i fokus, sikrer at kompetenceniveauet er i orden ved at tilbyde løbende uddannelse, at opgaver bliver tidssat rigtigt så vi undgår stress og giver en ordentlig løn for det store arbejde der lægges for dagen.

Ren Zenit vil også gerne være med til at forebygge nedslidning af vores allesammens miljø og den natur der skal være til generationerne efter os. Derfor anbefaler vi rengøring med BioSan produkter, som er 100% biologisk nedbrydelige og som du kan købe af os.

Webshoppen er åben!

Hos Ren Zenit Rengøring & Service kan du også købe midler til rengøring og desinfektion, også selv om vi ikke gør rent hos dig. Indenfor Norddjurs Kommune leverer vi varerne direkte til din dør (eller til færgen, hvis du bor på Anholt) – til resten af landet tilbyder vi fagt med PostNord.

Klik & Vent!

Ren Zenit Rengøringsservice er forhandler af alle slags midler til rengøring og desinfektion, og vi leverer, lige til døren i hele Norddjurs Kommune – i resten af landet sender vi med PostNord

Gå til Webshop

Hvad siger kunderne?

Du behøver ikke tage vore ord for gode varer, så her er et par ord fra nogle af vore kunder:

Vi hos NOVASOL i Fjellerup er meget glade for samarbejdet med Ren Zenit. De laver et flot stykke arbejde, til en fornuftig pris, og vi får aldrig klager.

Lasse Spanner

Afdelingsleder, Novasol,

Kanon👍 godt firma .det er så godt i startede det . Håber i en dag for tid til at gøre rent hos min gamle fader.
Vi ses igen

Poul Severinsen

Privatkunde

De er så grundige og helt igennem seriøse. Mit hjem stråler af renhed og god energi, når de er taget herfra. Dertil kommer, at de er nogle smilende og imødekommende mennesker med en dejlig attitude til livet i alle aldre…Min varmeste anbefaling

Bente Kjær

Privatkunde

Kontakt os i dag!

Ren Zenit Rengøringsservice står altid klar til at gøre rent for dig!

Kontakt Os